Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0462 771 63 10
Belgegeçer : 0462 771 63 12
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ulusoymtal.meb.k12.tr
Adres : İRFANLI MAH. H.M.B.ULUSOY CAD. BLOK NO 74B OF / TRABZON
VİZYON : H.M.B Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Türk Milli Eğitim Sisteminin kaynak ve yöntemlerini kullanan, okulumuzun paydaşlarının katılımlarını sağlayan, bölgesel ihtiyaçları karşılayabilen, sosyal yönü kuvvetli, teknolojinin imkânlarından faydalanabilen sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, donanımda , girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, ve sanayi ile işbirliği içinde faaliyet gösteren mesleki ve teknik eğitimde saygın ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Of H.M.B Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak biz, Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, laik, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile; Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerine katkıda bulunan, yüksek öğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandıran, Yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza hizmet veren, Güvenilir ortamda Mesleki ve Teknik eğitim ile kaynakları verimli kullanabilen, ülke ekonomisine katkı sağlayan mesleki, teknik ve akademik alanda çağa uygun, vasıflı bireyler yetiştiririz. İşte biz nitelikli, tecrübeli ve özverili kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız, var gücümüzle çalışırız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :54
Öğrenci :310
Derslik :43
Atölye-İşlik :17
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :5
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :4
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7250
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :NORMAL-Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08:10-17:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : Okulumuzda Kız Erkek Pansiyon Bulunmaktadır. TOPLAM KAPASİTE:102
Lojman : D BLOK(Tek Daireli Lojman),E BLOK(Çift Daireli Lojman) olmak üzere iki lojman binamız bulunmaktadır. Sayısı:2
Servis : Okulumuzda özel servis yoktur. Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
Ulaşım : Trabzon Büyükşehir Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İrfanlı Mah. HMB Ulusoy Cad. No:72/B OF/TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Sahil Yoluna 1 km uzaklıkta, Çaykara Uzungöl Yolu üzerinde bulunmaktadır. İl Merkezine uzaklık ise 54 km dir.
Kontenjan Bilgileri : 9. sınıfta 43, 10. sınıflarda 55, 11. sınıflarda 119, 12. sınıflarda 122 boş kontenjan bulunmaktadır. Okulumuz boş kontenjan bilgilerine https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx adresinden güncel olarak ulaşabilirsiniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuza Denizcilik Alanı (30 öğrenci) ve Bilişim Teknolojileri Alanı (30 öğrenci) olmak üzere 2022-2023 öğretim yılından itibaren sınavlı öğrenci alınacaktır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2019->(%11,76) 2020->(%7,59) 2021->(%12,50)
Sportif Etkinlikler : Badminton, Voleybol, Masa Tenisi, Dart, Bocca, Güreş ve Satranç dallarında takımlarımız bulunmaktadır. Bu dallarda birçok başarımız yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 Bilim Şenliği, Tübitak 2204, Teknofest 2022, Robotik Yarışmalar, HOPO Projeleri
Proje Çalışmaları : Liseler arası gençler robot yarışması, Tübitak yarışmaları, Teknofest Yarışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + Programı Kısa Süreli Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği (KA122) Faaliyeti (20 Öğrenci Almanya ve Danimarka da 28 gün staj çalışması) İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ar Ge birimi tarafından yürütülen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim Konsorsiyum Üyesi Okul
Diğer Hususlar : HALI SAHA, KAPALI SPOR SALONU, TENİS KORTU
Yazdır :